Erik Buitenhuis

Quality Accelerator

Erik Buitenhuis

In 2007 werd ik gegrepen door Agile. Zo kunnen ook grote organisaties snel en flexibel zijn! Ik introduceerde Scrum waar ik werkte en ruilde techniek voor Agile rollen. Ik ken de agile theorie heel goed. Maar frameworks zijn slechts gereedschap. Een agile mindset is bepalend voor succes! Mijn sterke punten zijn analyse, trainen, mentoren en adviseren. Verbinden door mensen de stap van suboptimalisatie naar systeemdenken te laten maken. Ik woon met mijn partner in een Gronings dorpje. Naast agile is schaatsen mijn grote passie. Ik rijd wedstrijden voor masters (vrij vertaald: oude mannen en vrouwen).

Ronald Cornelissen

Quality Accelerator

Ronald Cornelissen
44 lentes jong, getrouwd en heb 2 tienerdochters en een eigenwijze hond.
 
Ik ben sinds 2003 werkzaam in de IT wereld en heb ervaring met de verschillende software ontwikkelmethodes (waterval, Lean, Scrum, Agile, SAFe en LeSS). Ik ben een nieuwsgierige, leergierigere, gedreven en sociaal persoon.
Mijn kennis is redelijk breed, zoals performance testen, functioneel testen en testautomatisering.
In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond in de Loonse & Drunense Duinen.

Linda Maasbommel

Quality Accelerator

Linda Maasbommel

Met een open en positieve houding ben ik altijd nieuwsgierig naar ´dat wat er is´ oftewel wat zijn de uitdagingen in teams en organisatie om vanuit daar te kijken wat er nodig is om de gewenste doelen en verandering te realiseren. Met een interatieve aanpak kijkend vanuit het systeemdenken help ik organisatie knelpunten oplossen om zo (belemmerende) patronen te doorbreken. Ik richt mij in mijn coaching en training op teams en hun omgeving op houding en gedrag, onderlinge samenwerking, structuur, werkproces en samen leren & ontwikkelen. Ik ben betrokken, gedreven en gericht op resultaat, kwaliteit en verbetering.  

Ruben Smits

Quality Accelerator

Ruben Smits

Hoi, ik ben Ruben Smits, getrouwd en vader van een dochter van 11 jaar. Voordat ik bij QualityAccelerators aan de slag ging, heb ik 9 jaar in Zweden gewoond en gewerkt. Ik heb daar in verschillende settings (consultant, loondienst) steeds bij Volvo Cars gewerkt. Ik was verantwoordelijk voor het testbeleid van zo’n 750 mensen en heb deze groep mensen vanuit die rol door een agile transformatie geloodst. Voor mijn Zweedse avontuur heb ik mij vooral bezig gehouden met testen en test-automatiseren bij verschillende Nederlandse bedrijven.Mijn vrij tijd besteed ik graag aan reizen, bergwandelen en motorrijden.

Lars Schraven

Quality Accelerator

Lars Schraven

Ik ben Lars, getrouwd met Lotte en we hebben drie kinderen. Na jaren in de detachering te hebben gewerkt, maakte ik in 2020 de overstapnaar een vaste plek om te ervaren of dat bij mij zou passen. Dit bleek niet het geval en nu ben ik enthousiast aan de slag voor de Quality Accelerators. Mijn achtergrond ligt in het testvak en ik heb alle rollen vervuld, zowel qua management als uitvoerend. De laatste vijf jaar heb ik me gericht op Agile werken, coaching en scrum master rollen.Ik help graag mensen met hun hard en soft skills.Verder ben ik breed geïnteresseerd en sta ik open voor bijna alles.

Dineke van Vliet

Quality Accelerator

Dineke van Vliet

Nieuwsgierig en onderzoekend, gedreven en in staat snel te schakelen. Kritische en motiverende sparring partner die binnen complexe organisatievraagstukken snel tot de kern komt, waarbij ik continue oog hou voor de verandering in de organisatie en sensitief ben voor weerstand. Realistisch en tegelijkertijd ambitieus om organisaties te helpen te versnellen vanuit structuren, processen, manier van werken en gedrags- en cultuurverandering. Ik hou van eenvoud. En van koffie, dus neem gerust contact met me op voor een koffie-date.

Walter Klein Bleumink

Quality Accelerator

Walter Klein Bleumink

Ik ben een familieman die klaar staat voor familie en vrienden. Ik kan genieten wanneer ik mensen kan helpen. Gepassioneerd, competitief, positief en teamspeler zijn woorden die bij mij horen. Vanuit mijn sportieve teamsport verleden heb ik veel meegenomen over de verschillende rollen die er zijn in een team. Mijn behulpzaamheid in combinatie met mijn opgewektheid denk ik goed te kunnen gebruiken om mensen meer uit zichzelf te laten halen. Ik krijg energie van het opsporen en implementeren van veranderpotentieel en daarmee een verbetering op het gebied van mens en proces creëer.

Steven NIenhuis

Quality Accelerator

Steven NIenhuis

Ik ben een gedreven quality engineer met relevante technische en verandermanagement kennis. Mijn specialisatie ligt op het gebied van automatisering en security binnen het gehele CI/CD proces. Over het onderdeel security geef ik workshops en presentaties zoals op de Agile Testing Days (ATD) en ExpoQA. In het weekend ben ik graag aan het mountainbiken.

Beni Dhomi

Quality Accelerator

Beni Dhomi

Wat anderen over mij zeggen is vaak dat ik een teamspeler ben, gedreven en enthousiast. Als quality engineer ben iemand die verbinding zoekt en legt tussen verschillende teams om ze op die manier beter en efficiënter samen te laten werken.

Peter Schrier

Quality Accelerator

Peter Schrier

Enthousiaste Agilist. Naast Scrum en LESS zit mijn professionele rugzak vol met facilitering-technieken en vaardigheden. Quality Accelerators is voor mij de groep mensen waar ik mijn ideeën over Agile en Quality Engineering kan scherpen.

Huib Schoots

Expert/Innovator

Huib Schoots

Gepassioneerd, nieuwsgierig, kritisch, ondernemend en muzikant. Verslaafd aan leren en kennisdelen. Ik geloof dat persoonlijk leiderschap en samenwerken uiteindelijk het verschil maakt. Ik help daarom mensen en teams te doen waar ze goed in zijn! Als coach zet ik mensen in hun kracht en verbeteren we samen het teamwerk.

Ron Rouhof

Directeur

Ron Rouhof

Al sinds 1997 heb ik een passie voor software kwaliteit en het versnellen van software ontwikkeling. In diverse rollen heb ik (samen met collega’s) klanten geholpen met het versnellen en verbeteren van hun software ontwikkeling. In mijn rol komt mijn operationele en commerciële ervaring binnen ons vakgebied goed van pas. Ik ben snel van denken en handelen, gedreven, betrokken, doortastend en houd ervan om gezamenlijk een doel te bereiken.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten of een feestje en geniet ik met mijn gezin van weekendjes weg of vakantie.

James Johnson

Managing Director

James Johnson

Wendbare organisatie creëren doe ik al sinds eind jaren '90. Geïnspireerd door Peter Senge en Eckart Wintzen ben ik gaan experimenteren met het creëren van een nieuwe organisatievorm, wars van het Tayloriaans top-down gedachtengoed wat in mijn ogen op een dood spoor is terecht gekomen. Quality Accelerators is zo’n wendbare organisatie. Wij richten ons op het versnellen en verbeteren van het SDLC. En niet alleen op vlak van Technology, juist ook op Process en People.

Ik houd van muziek maken, koken, dansen en vind het heerlijk om zowel mijn zakelijke als mijn privé contacten goed te onderhouden.

Monique Stegeman

Administratie en Financieën

Monique Stegeman

Denkend en werkend in kansen en mogelijkheden

Administratieve en financiele duizendpoot

Autodidact

Flexibel

Creatief

Ron Rouhof
Directeur 
ron@qualityaccelerators.nl
06-50607691

Huib Schoots
Expert/Innovator
huib@qualityaccelerators.nl
06-24641033

James Johnson
Managing Director
james@qualityaccelerators.nl
06-15022781