David Winckler

Quality Accelerator

David Winckler

In dienst per 01-05-2024

Machiel Coljee

Quality Accelerator

Machiel Coljee

Ik ben Machiel Coljee, getrouwd en vader van 3 prachtige kinderen. Sinds 2005 ben ik werkzaam in de IT en door mijn detacheringsachtergrond heb ik bij veel verschillende bedrijven mijn bijdrage mogen leveren. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan, zowel kennis- als cultuurinhoudelijk. Enkele van de specialisaties waarin ik heb gewerkt zijn Configuration Management, Software Testing en Scrummaster. In de rol van Scrummaster voel ik mij het meest thuis, ik motiveer graag mensen, kan goed luisteren en heb veel geduld. In mijn vrije tijd sport ik graag, voornamelijk bootcamp en kickboksen.

 

Albert-Jan van Blaaderen

Quality Accelerator

Albert-Jan van Blaaderen

Ik woon met mijn vrouw en dochter in Almere. Vanaf 2002 ben ik werkzaam binnen het werkveld van software kwaliteit en testen. Ik sta voor een proactieve aanpak gericht op versnelling en kwaliteit waarbij ik eigenaarschap en verantwoordelijkheid neem vanuit het belang om continue te verbeteren. Deelgebieden waarin ik werkzaam ben geweest zijn private cloud technologie (Belastingdienst), Legal Tech (ZyLAB) en Telecom (vervanging 112 alarmcentrale voor de Politie). Mijn ambitie is gericht op het leveren van snelle en vooral betrouwbare voortbrenging van software.

Erik Buitenhuis

Quality Accelerator

Erik Buitenhuis

In 2007 werd ik gegrepen door Agile. Zo kunnen ook grote organisaties snel en flexibel zijn! Ik introduceerde Scrum waar ik werkte en ruilde techniek voor Agile rollen. Ik ken de agile theorie heel goed. Maar frameworks zijn slechts gereedschap. Een agile mindset is bepalend voor succes! Mijn sterke punten zijn analyse, trainen, mentoren en adviseren. Verbinden door mensen de stap van suboptimalisatie naar systeemdenken te laten maken. Ik woon met mijn partner in een Gronings dorpje. Naast agile is schaatsen mijn grote passie. Ik rijd wedstrijden voor masters (vrij vertaald: oude mannen en vrouwen).

Ronald Cornelissen

Quality Accelerator

Ronald Cornelissen
44 lentes jong, getrouwd en heb 2 tienerdochters en een eigenwijze hond.
 
Ik ben sinds 2003 werkzaam in de IT wereld en heb ervaring met de verschillende software ontwikkelmethodes (waterval, Lean, Scrum, Agile, SAFe en LeSS). Ik ben een nieuwsgierige, leergierigere, gedreven en sociaal persoon.
Mijn kennis is redelijk breed, zoals performance testen, functioneel testen en testautomatisering.
In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond in de Loonse & Drunense Duinen.

Linda Maasbommel

Quality Accelerator

Linda Maasbommel

Met een open en positieve houding ben ik altijd nieuwsgierig naar ´dat wat er is´ oftewel wat zijn de uitdagingen in teams en organisatie om vanuit daar te kijken wat er nodig is om de gewenste doelen en verandering te realiseren. Met een interatieve aanpak kijkend vanuit het systeemdenken help ik organisatie knelpunten oplossen om zo (belemmerende) patronen te doorbreken. Ik richt mij in mijn coaching en training op teams en hun omgeving op houding en gedrag, onderlinge samenwerking, structuur, werkproces en samen leren & ontwikkelen. Ik ben betrokken, gedreven en gericht op resultaat, kwaliteit en verbetering.  

Ruben Smits

Quality Accelerator

Ruben Smits

Hoi, ik ben Ruben Smits, getrouwd en vader van een dochter van 11 jaar. Voordat ik bij QualityAccelerators aan de slag ging, heb ik 9 jaar in Zweden gewoond en gewerkt. Ik heb daar in verschillende settings (consultant, loondienst) steeds bij Volvo Cars gewerkt. Ik was verantwoordelijk voor het testbeleid van zo’n 750 mensen en heb deze groep mensen vanuit die rol door een agile transformatie geloodst. Voor mijn Zweedse avontuur heb ik mij vooral bezig gehouden met testen en test-automatiseren bij verschillende Nederlandse bedrijven.Mijn vrij tijd besteed ik graag aan reizen, bergwandelen en motorrijden.

Dineke van Vliet

Quality Accelerator

Dineke van Vliet

Nieuwsgierig en onderzoekend, gedreven en in staat snel te schakelen. Kritische en motiverende sparring partner die binnen complexe organisatievraagstukken snel tot de kern komt, waarbij ik continue oog hou voor de verandering in de organisatie en sensitief ben voor weerstand. Realistisch en tegelijkertijd ambitieus om organisaties te helpen te versnellen vanuit structuren, processen, manier van werken en gedrags- en cultuurverandering. Ik hou van eenvoud. En van koffie, dus neem gerust contact met me op voor een koffie-date.

Walter Klein Bleumink

Quality Accelerator

Walter Klein Bleumink

Ik ben een familieman die klaar staat voor familie en vrienden. Ik kan genieten wanneer ik mensen kan helpen. Gepassioneerd, competitief, positief en teamspeler zijn woorden die bij mij horen. Vanuit mijn sportieve teamsport verleden heb ik veel meegenomen over de verschillende rollen die er zijn in een team. Mijn behulpzaamheid in combinatie met mijn opgewektheid denk ik goed te kunnen gebruiken om mensen meer uit zichzelf te laten halen. Ik krijg energie van het opsporen en implementeren van veranderpotentieel en daarmee een verbetering op het gebied van mens en proces creëer.

Steven NIenhuis

Quality Accelerator

Steven NIenhuis

Ik ben een gedreven quality engineer met relevante technische en verandermanagement kennis. Mijn specialisatie ligt op het gebied van automatisering en security binnen het gehele CI/CD proces. Over het onderdeel security geef ik workshops en presentaties zoals op de Agile Testing Days (ATD) en ExpoQA. In het weekend ben ik graag aan het mountainbiken.

Beni Dhomi

Quality Accelerator

Beni Dhomi

Wat anderen over mij zeggen is vaak dat ik een teamspeler ben, gedreven en enthousiast. Als quality engineer ben iemand die verbinding zoekt en legt tussen verschillende teams om ze op die manier beter en efficiënter samen te laten werken.

Peter Schrier

Quality Accelerator

Peter Schrier

Enthousiaste Agilist. Naast Scrum en LESS zit mijn professionele rugzak vol met facilitering-technieken en vaardigheden. Quality Accelerators is voor mij de groep mensen waar ik mijn ideeën over Agile en Quality Engineering kan scherpen.

Ron Rouhof

Directeur

Ron Rouhof

Al sinds 1997 heb ik een passie voor software kwaliteit en het versnellen van software ontwikkeling. In diverse rollen heb ik (samen met collega’s) klanten geholpen met het versnellen en verbeteren van hun software ontwikkeling. In mijn rol komt mijn operationele en commerciële ervaring binnen ons vakgebied goed van pas. Ik ben snel van denken en handelen, gedreven, betrokken, doortastend en houd ervan om gezamenlijk een doel te bereiken.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten of een feestje en geniet ik met mijn gezin van weekendjes weg of vakantie.

Alain Bultink

Managing Director

Alain Bultink

Eerlijk, direct en ‘what you see is what you get’ is wat anderen over mij zeggen. Ik houd van afwisseling, autonomie, blijven ontwikkelen, korte lijntjes en gezamenlijk een doel bereiken! Ik werk vanuit een visie en met passie om resultaten te bereiken, maar met respect voor andermans mening en realistisch in hetgeen bereikt kan worden. Daarnaast houd ik van MTB-en, wielrennen, reizen, plezier en mijn familie!

Monique Stegeman

Backoffice

Monique Stegeman

Denkend en werkend in kansen en mogelijkheden

Administratieve en financiele duizendpoot

Autodidact

Flexibel

Creatief

Ron Rouhof | Directeur
ron@qualityaccelerators.nl
06 - 50 60 76 91

Alain Bultink | Managing Director
alain@deagiletesters.nl
06 - 15 36 10 77