Blog

Een wendbare besturing voor agile teams

Erik Buitenhuis -In het tussenjaar van mijn zoon brak Corona uit. Hij werkte daardoor noodgedwongen een tijd voor de helpdesk van een zorgverzekeraar. Als hij iemand aan de lijn had die om een praatje verlegen zat keek hij naar de wachtrij. Als er niemand in de wacht stond maakte hij dat praatje met een oud vrouwtje dat in een lockdown thuis zat. Lees meer »

Veranderen van gedrag door te experimenteren

Huib Schoots - In mijn vorige blog schreef ik over "de drie essentiële elementen voor succesvolle software: mens, proces en techniek". Daarin haalde ik "Viral Change" van Leandro Herrero aan. Herrero stelt dat de systeemkant ongeveer een derde van het succes van de organisatie bepaalt en gedrag twee derde. Lees meer »

Are you ready for CI/CD? 

Ruben Smits - Stel je voor: een software development proces dat als een geoliede machine werkt, waarbij innovaties naadloos en zonder haperingen in de handen van gebruikers belanden. Dat is de belofte van Continuous Integration en Continuous Deployment (CI/CD). Maar pas op, achter deze ogenschijnlijk eenvoudige afkorting schuilt een complexe rei... Lees meer »

De drie essentiële elementen voor succesvolle software: mens, proces en techniek

Huib Schoots - Het streven naar snellere softwareontwikkeling is alomtegenwoordig, maar helaas gaat het vaak mis. Kapotte software kost niet alleen veel geld, maar veroorzaakt ook frustratie. In deze blog wil ik het hebben over drie essentiële elementen voor succesvolle software: mens, proces en techniek. Lees meer »

Wat Product Owners kunnen leren van reizen

Erik Buitenhuis - Mijn partner en ik zitten tegenover elkaar. We bespreken hoe we in een paar dagen vanuit Noord Macedonië naar Slovenië zullen rijden, waar onze zoon zich nog een paar dagen bij ons zal voegen. Onze reis van 3 maanden door de Balkan was geweldig. Maar nu is de tijd bijna om. W Lees meer »

Manifest voor wendbare Organisaties

Dineke van Vliet - Op een warme zomerdag in 2022 kwamen 14 ervaren professionals vanuit verschillende rollen en organisaties bij elkaar om met elkaar te discussiëren over de vraag: Is het meer dan 20 jaar oude agile manifesto nog van deze tijd? Als agile consultant met heel veel ervaring met transformaties in verschillende organisaties heb ik de... Lees meer »

Ron Rouhof | Directeur
ron@qualityaccelerators.nl
06 - 50 60 76 91

Alain Bultink | Managing Director
alain@deagiletesters.nl
06 - 15 36 10 77